Klausimas: Man trūksta mažo staliuko iš „Sundkiv“ lovytės, kad tapčiau naktine staleliu. Kaip galėčiau jį gauti? Ačiū

Tai buvo naudinga (1) | Prašė IKEA SUNDVIK Vaikiška lovelė
Orlando González 07-08-2020
Paklauskite IKEA parduotuvėje, ar jie jums neparduoda tą stalą palaidi, arba jie gali pasakyti, kur galite gauti kitą panašų stalą. Galiausiai, jei negaunate, galiu nurodyti lentos matmenis ir skylutes, kuriose yra kamščiai ir varžtai, kad galėtumėte paprašyti dailidės (arba paprašyti jo Leroy Merlin parduotuvėje), kad pagamintų jums vieną. . Tokiu atveju įveskite savo el. pašto adresą, kad galėtumėte jums parašyti.

Tai buvo naudinga (5) (Išvertė Google)
Orlando González 07-08-2020
Aš padariau dar 4 skylutes (su grąžtu) viename iš dviejų tvirtų lentų kraštų (tų, kurie yra lovytės galvūgalyje ir papėdėje), lygias toms, kurios yra ant mažos lentos kraštų. aukščio ir vienodo gylio bei skersmens, kad būtų galima pastatyti taip, kad jo viršutinis kraštas būtų atsuktas (tame pačiame aukštyje) kaip ir viršutinis lovytės čiužinio atramos kraštas, kai jis dedamas į viršutinę dalį. Taip pavojinga spraga uždengiama!

Tai buvo naudinga (2) (Išvertė Google)
Orlando González 07-08-2020
Kita vertus, pačiame vadove yra lovelės brėžinys, sumontuotas su čiužinio atrama viršutinėje dalyje ir ta maža lenta apatinėje dalyje, kuri perbraukta dideliu X, vadinasi, tai daro gamintojas. nerekomenduoju daryti tokio surinkimo, manau, dėl pavojaus kūdikiui nukristi, nes iš esmės šis staliukas skirtas tik kaip komplektas, skirtas lopšiui paversti mažą lovą vaikui augant, čiužinio atramą uždedant ir ant trumpas.

Tai buvo naudinga (1) (Išvertė Google)
Orlando González 07-08-2020
Jei darysite tą komplektą, apie kurį minėjau anksčiau, norėdami miegoti kartu, rizikuojate palikti pavojingą tarpą tarp lovelės ir lovos, net jei lovą bet kokiu būdu pririšate prie lovos, nes čiužinio atrama nėra remiasi į vientisų lentų kraštą (tų, kurie neturi tvoros formos prie kūdikio ar vaiko galvos ir pėdų), tačiau skylės, kuriose ta atrama remiasi, yra toliau viduje, nes ji suprojektuota taip, kad lentos dedamos ant krašto tvoros tipo.

Tai buvo naudinga (1) (Išvertė Google)
Orlando González 07-08-2020
Jei paliksite tą tarpą ir uždengsite tik pilno dydžio lovytės čiužiniu, rizikuojate, kad pats čiužinys pasiduos jūsų svoriui, pakels ar paliks kūdikį lovoje nakčiai, pavyzdžiui, ar po vaiku. kūdikiui, jei jis artėja prie lovos, kad jis galėtų atsitrenkti į jūsų lovos kraštą, kai lovytės čiužinio kraštas pereis per tą tarpą. Dėl šios priežasties, kadangi mano žmona taip pat norėjo miegoti kartu su ta lovele, pakeičiau lovelės dizainą. Tai padarius, garantija negalioja.

Tai buvo naudinga (1) (Išvertė Google)

Parašykite atsakymą į šį klausimą